Företaget

Björkö Mekaniska AB (BMA) är ett modernt företag som arbetar tätt tillsammans med kunder och leverantörer.

Vi erbjuder våra kunder ett helhetsansvar för produkterna.

För oss innebär helhetsansvar:​​​​​​​

  • Materialinköp
  • Bearbetning
  • Ytbehandling
  • Montering inkl. inköp av komponenter
  • Specifik packning
  • Lagerhållning och leverans mot plan.

 

Vi har inte alla processer eller kompetenser i huset men tillsammans med samarbetspartners tillgodoser vi de flesta önskemål.

Historia

2020-12-14 Slogs bolagen Björkö Mekaniska och BN-teknik AB ihop under gemensamt namn och organisationsnummer: Björkö Mekaniska.

Björkö Mekaniska och BN-Teknik har länge varit en ledande underleverantör utav komplexa bearbetade artiklar till framförallt fordonsindustrin, försvarsindustrin och övriga verkstadsindustrin.

Företagets två enheter ligger i Björköby respektive Eksjö.

Fabriken i Björköby är den äldsta enheten av de två, den har funnits i nuvarande form sedan 1979. BMA har bredden och flexibiliteten, här finns en bred maskinpark och resurser från allt ifrån prototyptillverkning och kortare serier till automatiserad serieproduktion.

Fabriken i Eksjö startades så sent som 1998 under namnet BN-teknik och har sedan starten varit inriktade på högautomatiserad volymproduktion. Eksjö-fabriken har fokus på att minimera handpåläggningen och erbjuda avancerad bearbetning med stora kvalitetskrav till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Få hela bilden i vår katalog

Bläddra i vår katalog för att få hela utbudet av vårt erbjudande. Vi är en stark aktör inom vårt område och tillsammans med vår grupp täcker vi hela kundernas behov.
Utmana oss och vi kommer att bevisa det!

Kontakta oss

Björkö Mekaniska (BMA) består av två enheter som ligger i Björköby respektive Eksjö.

Tillsammans erbjuder vi en komplett lösning för era bearbetningsbehov. De resurser som vi inte har i huset kan vi oftast lösa genom vårt nätverk av duktiga leverantörer.