Maskinkomponenter

assembly

För maskiner och produktionsverktyg är vår styrka vår förmåga att balansera högvolym-låg-sortiment med lågvolym-hög-sortimentproduktion och alltid hålla kvalitet och kundnöjdhet högsta prioritet.


Våra kunder verkar i ett brett spektrum av olika branscher – och vi har lång erfarenhet av att stödja dem med logistiktjänster, komplex bearbetning och sätt att anpassa sina produkter för bättre bearbetbarhet – vilket minskar kostnaderna och förbättrar kvaliteten.

Vi stöder våra kunder med komplex produktion i moderna 4- och 5-axliga fräsmaskiner med snabbväxlingspallsystem, och även med multifunktionsfräsar för en kostnadseffektiv produktion med kvalitet i åtanke.

De delar vi producerar är huvudsakligen i aluminium. För att säkerställa att vi tillverkar delar med komplicerade geometrier enligt kraven använder vi våra koordinatmätmaskiner. De gör det möjligt för oss att leverera rätt kvalitet med bibehållen hög effektivitet. En bra relation med alla våra kunder är en nyckel till kundnöjdhet och i slutändan vår framgång.

Kontakta oss

Björkö Mekaniska (BMA) består av två enheter som ligger i Björköby respektive Eksjö.

Tillsammans erbjuder vi en komplett lösning för era bearbetningsbehov. De resurser som vi inte har i huset kan vi oftast lösa genom vårt nätverk av duktiga leverantörer.