Ny VD för Björkö Mekaniska

Från den första maj 2023 tillträder Tony Nilsson som verkställande direktör för Björkö Mekaniska där han nu efterträder Emanuel Svensson som haft tjänsten temporärt under en omsättningsperiod inför ett nytt ledarskap. Tony har en gedigen erfarenhet från industrin och arbetat inom Björkö Mekaniska under sammanlagt 30 år där han närmast kommer från en tjänst som sälj- och marknadschef för bolaget.
”Jag är glad att Tony Nilsson har accepterat tjänsten som verkställande direktör. Tony har en stark lokal förankring och en lång erfarenhet från marknad och försäljning vilket skapar utmärkta förutsättningar för bolagets fortsatta utveckling. Jag välkomnar varmt Tony och vill samtidigt tacka Emanuel Svensson som under 2022 förberett bolaget mot ett nytt ledarskap. Som affärsområdeschef inom affärsområdet Components kommer Emanuel fortsatt att stödja verksamheten för en smidig övergång” säger Magnus Biesse, styrelseordförande och koncernchef INDUCORE.
”Bolaget startades av Egon och min pappa Göte 1979 och det är med en viss stolthet som jag tar mig an utmaningen. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med teamet i Björköby och Eksjö bidra till bolagets fortsatta utveckling” framhåller Tony Nilsson som tillträdande VD.

Alla nyheter

Grattis till Examen David

Björkö Mekaniska gratulerar David Thuresson till sin examen som verktygstekniker. David har gjort sin praktik hos oss under handledning av Conny Karlsson. Stort lycka till

Läs mer »

Semesterperiod 2023

I år har vi för avsikt att hålla semesterstängt enligt följande: Björköbyfabriken v28-v31 helt stängt Eksjöfabriken v29-v32 helt stängt

Läs mer »

Ny VD för Björkö Mekaniska

Från den första maj 2023 tillträder Tony Nilsson som verkställande direktör för Björkö Mekaniska där han nu efterträder Emanuel Svensson som haft tjänsten temporärt under

Läs mer »

Jul & Nyår 2023

Jul & Nyår 2023 Slutet på året närmar sig. I år kommer vi att ha stängt från och med den 23:e december och är tillbaka

Läs mer »

Semesterperiod 2022

Björkö Mekaniska AB kommer att ha semesterstängt vecka 29-31. Under vecka 28 och 32 kommer vi ha begränsad bemanning.   Vi önskar Er en härlig

Läs mer »